‘Fenerbahçe zit PSV in de weg in strijd om Van Ginkel’

12 april 2017

Pro Shots

Marco van Ginkel werd deze winter voor de tweede keer gehuurd door PSV van Chelsea. En met 7 goals in 11 Eredivisie-potjes is hij van enorme waarde voor de Eindhovenaren. Dat zullen ze bij Chelsea ongetwijfeld heel leuk vinden om te zien, maar ook in andere landen is het spel van Van Ginkel opgevallen.


Volgens de Evening Standard is het Turkse Fenerbahçe namelijk zeer onder de indruk en de ploeg van trainer Dick Advocaat zou al met Chelsea hebben gesproken over een overgang volgend seizoen. Slecht nieuws voor PSV, dat Van Ginkel graag nog een jaartje wil houden.

'Het is nog vroeg'
De zaakwaarnemer van Van Ginkel, Karel Jansen, wil nog niet te veel op de zaken vooruit lopen. "Het is nog vroeg en dit seizoen is nog niet eens voorbij, dus is er ook nog niets besloten. We weten de plannen van Chelsea nog niet eens, dus daar moeten we het na het seizoen eerst maar eens over hebben."

AC Milan
Van Ginkel tekende voordat hij voor zijn 2e Eindhovense verhuurperiode vertrok een nieuw contract bij Chelsea, dat hem eerder bij AC Milan en Stoke City stalde.
reacties
ReageerReageer op dit bericht