‘De Ligt tekent 5-jarig contract bij Juventus, Italianen bieden meer dan 70 miljoen’

22 juni 2019

BSR Agency

Juventus gaat een stokje steken voor een PSG-transfer van Matthijs de Ligt. Het zag er de laatste dagen naar uit dat de jonge Ajax-aanvoerder naar Parijs zou trekken, maar De Telegraaf weet te melden dat de Italiaanse topclub nu op pole ligt.


Juve zou bereid zijn om meer dan 70 miljoen euro te betalen en heeft een 5-jarig contract voor De Ligt klaarliggen. De Nederlandse international zou in Italië jaarlijks tussen de 15 en 20 miljoen euro kunnen opstrijken.

De ‘Oude Dame’ veroverde de laatste 8 jaar de landstitel in Italië. Met Ajax schakelde De Ligt afgelopen seizoen Juventus wel uit in de kwartfinales van de Champions League.

CR7
Cristiano Ronaldo staat sinds 1 seizoen onder contract in Turijn en werd destijds voor 100 miljoen euro overgenomen van Real Madrid. Met de Portugese vedette heeft ‘Juve’ als grootste doel het winnen van de Champions League gesteld. Onlangs vroeg Cristiano Ronaldo na afloop van de Nations League-finale tussen Portugal en Nederland (1-0) al aan De Ligt om naar Juventus te komen.