TV-gids: waar kun je Mathieu van der Poel zien schitteren in Ronde van Zwitserland?

9 juni 2021

Getty
tv-gids-wielrennen-ronde-van-zwitserland-mathieu-van-der-poel-ronde-van-belgie-ronde-van-slovenie

Mathieu van der Poel gaat in de Ronde van Zwitserland na 2 ritzeges op rij in de gele leiderstrui op jacht naar dagsucces nummer 3. Maar waar is de koers te zien?


Check hier een overzicht van waar de wedstrijden van 9 juni te zien zijn!

Ronde van Zwitserland
Om Van der Poel en ook Tom Dumoulin in actie te zien in Zwitserland, moet je niet op televisie zijn. Vanaf 15.40 uur is de koers te zien op de Eurosport Player, aangezien de zender kiest voor Roland Garros op tv. De finish zal zijn rond 17.20 uur.

Ronde van België
In deze wedstrijd staat de openingsrit op het programma. Onder andere Dylan Groenewegen, Remco Evenepoel en Mark Cavendish staan aan de start. De 1e etappe is wél op televisie, namelijk vanaf 14.45 uur op het Belgische Eén bij Sporza. Ook kun je vanaf 15.15 uur online terecht op de Eurosport Player. De finish zal zijn tussen 16.45 uur en 17.15 uur.

Ronde van Slovenië
Nóg een wedstrijd met grote namen. In de Ronde van Slovenië zien we Tourwinnaar Tadej Pogacar en zijn rivaal en landgenoot Primoz Roglic (Jumbo-Visma) in actie. Ook hier staat de 1e rit op het programma. Eurosport 2 zendt het vanaf 15.00 uur uit. De finish is rond 17.00 uur.