Schandalig: Amateurvoetballers van Barça misdragen zich wéér (video)

Schandalig: Amateurvoetballers van Barça misdragen zich wéér (video)

admin • 14:59, 08-06-2016 / Laatste Update: 09:45, 07-01-2024

Een promotiewedstrijd tussen de amateurvoetballers van Barça en Irene'58 is uit de hand gelopen. Twee spelers van Barça uit Breda kregen vroeg in de tweede helft een rode kaart in het 'voetbalgevecht' voor een plek in de vierde klasse. Het is al voor de zoveelste keer dat deze amateurclub slecht in het nieuws komt. Telkens wordt er beterschap beloofd, maar afgelopen weekeinde was het dus weer raak.

Tijdens de met 9-0 verloren thuiswedstrijd kregen de twee voetballers een rode kaart van scheidsrechter Theo van der Heijden.

'Geduwd met hoofd'

Richel Nicia werd van het veld gestuurd na commentaar op de leiding en Sydney Raphaela kreeg zijn tweede gele kaart na een overtreding. Bij het opstaan 'duwde hij de scheidsrechter omver met zijn hoofd'. Althans, dat is de lezing van de regionale krant BN De Stem. In de volksmond lijkt dit gewoon een ordinaire kopstoot te zijn geweest. De arbiter staakte de wedstrijd tien minuten na de onrust.

[poules_game teasertext="EK Pool - Wat denk jij?" team="germany" statisticstext="De rest van Nederland voorspelt" calltoaction="Doe nu mee met de EK Pool" url="https://www.win.nl/nl/poules/voetbalreizen-com/ek-2016/landing" pool="voetbalreizen-com/ek-2016" ]