📸 | Deze dikke keet gaan NLF-legende Tom Brady en zijn vrouw van MLB-legende Jeter huren
i

AFP

📸 | Deze dikke keet gaan NLF-legende Tom Brady en zijn vrouw van MLB-legende Jeter huren

admin • 16:18, 04-04-2020 / Laatste Update: 19:55, 04-01-2024

Tom Brady lijkt in Tampa Bay zijn nieuwe woning te hebben gevonden. Sinds de quarterback zijn transfer naar de Tampa Bay Buccaneers aankondigde, was het even afwachten waar de NFL-ster en zijn vrouw (en topmodel) Gisele Bündchen zouden neerstrijken.

Volgens de Tampa Bay Times is het Saint Petersburg geworden, een stad niet ver van Tampa Bay. Daar heeft Brady even zijn connecties in de sportwereld aangesproken. Met zijn vrouw gaat hij daar het huis van Derk Jeter huren, een Amerikaanse honkballegende.

De waarde van het huis zou een kleine 13 miljoen euro zijn. Volgens de Amerikaanse krant zou het worden gehuurd voor een huurprijs van ongeveer 70.000 euro per maand, tenzij een mooie korting van Jeter krijgt natuurlijk.

Voor dat geld krijgt de familie Brady in ieder geval 7 slaapkamers, 9 badkamers, een entertainmentroom en biljartkamer. Natuurlijk ligt er ook een mooi zwembad in de tuin en heeft hij 2 aanlegsteigers voor een boot.

 

Derek Jeter's house ... make that mansion ... on Davis Islands isn't too shabby of a temporary home if you're Tom Brady and family.@Buccaneers https://t.co/OD6KHX6N0p

— Sports by Tampa Bay Times (@TBTimes_Sports) April 2, 2020