Stadions en data bekend voor NFL-potjes in Londen
i

WENN

Stadions en data bekend voor NFL-potjes in Londen

Bart van der Wijst • 22:07, 17-04-2019 / Laatste Update: 21:42, 07-01-2024

In oktober en november van dit jaar steken 8 NFL-teams weer de oceaan over voor de internationale potjes in Londen. Dit jaar worden er 4 wedstrijden gespeeld: 2 in Tottenham Stadium en 2 op Wembley. De NFL maakte vandaag bekend wie waar en wanneer spelen.

In januari was al bekend wie tegen wie zou spelen. Oakland Raiders en Chicago Bears openen het NFL-geweld en Jacksonville Jaguars en Houston Texans sluiten 't af.

🚨 The 2019 London Games Schedule 🚨

👉 @ChicagoBears vs @Raiders | @SpursOfficial

👉 @Panthers vs @Buccaneers | @SpursOfficial

👉 @Bengals vs @RamsNFL | @wembleystadium

👉 @HoustonTexans vs @Jaguars | @wembleystadium

Register Your Interest

→ https://t.co/O52NPZXusS pic.twitter.com/tDvrQ4sLFy

— NFL UK (@NFLUK) 17 april 2019

Debuut Tottenham

Nieuw komend seizoen zijn 2 wedstrijden op Tottenham Stadium. Het stadion van voetbalclub Tottenham Hotspurs beschikt over een multifunctioneel veld. Onder de huidige grasmat ligt een fraai NFL-veld. Ook heeft het een biertap die 10.000 biertjes per minuut maakt. Erg handig voor de fans dus.

Verder wordt er elders nog een internationaal potje gespeeld: in Mexico. Los Angeles Chargers neemt het in Azteca op tegen Kansas City Chiefs op 18 november.

We’re headed to Mexico City for Monday Night Football! We will face the Chargers on November 18. #VamosChiefs pic.twitter.com/aMJWNIi08v

— Kansas City Chiefs (@Chiefs) 17 april 2019