Ontbijtshake: Kan Tottenham Chelsea afstoppen?
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Kan Tottenham Chelsea afstoppen?

admin • 07:00, 04-01-2017 / Laatste Update: 23:12, 12-12-2023

Goedemorgen! Chelsea is al 13 wedstrijden op rij ongeslagen in de Premier League. De koploper verloor het laatst van een Noord-Londense club, in september van Arsenal. Woensdagavond gaat de trotse koploper op bezoek bij die andere Noord-Londense club: Tottenham Hotspur.

De Spurs draaien ook lekker in de Premier League. De laatste nederlaag dateert van 11 december, toen er werd verloren van directe concurrent Manchester United. Als de nummer 5 van Engeland woensdagavond wint, dan staat het ineens op de 3e plaats. Dan lonkt directe plaatsing van het hoofdtoernooi van de Champions League.

Maar niet alleen in Engeland wordt gevoetbald. In Spanje staat de topper tussen Champions League-winnaar Real Madrid en Europa League-winnaar Sevilla op het programma. Niet in La Liga, maar in de Copa del Rey. Kan de ploeg van Zinedine Zidane ook in het bekertoernooi domineren?

Premier League:

21.00 uur: Tottenham Hotspur - Chelsea

Copa del Rey:

19.00 uur: Alcoron - Cordoba

19.00 uur: Real Sociedad - Villarreal

21.15 uur: Real Madrid - Sevilla

Dakar

12 etappes door Paraguay, Bolivia en Argentinië. 4000 wedstrijdkilometers en nog eens zo'n 5000 kilometer aan verbinding. Heel veel duinen. Het wordt warm woensdag en we gaan de hoogte in. En nog belangrijker: de coureurs krijgen het eerste stuk off-piste voor de kiezen. De 3e etappe in de Dakar gaat van San Miguel de Tucumán naar San Salvador de Jujuy.

Motoren/quads/auto's: proef 364 km - totaal 780 km

Vrachtwagens: proef 199 km - totaal 757 km

Tennis

- Aircel Chennai Open, Qatar ExxonMobil Open, Doha (ATP)

- Brisbane International, Brisbane (ATP/WTA)

- Hopman Cup, Perth (ATP/WTA)

- ASB Classic, Auckland (WTA)

- Shenzhen Open, Shenzhen (WTA)

Darts

- PDC Annual Awards Dinner - wordt Michael van Gerwen PDC Player of the Year?