WOOOW! Wat een GE-WEL-DIGE driepunter (video)

23 januari 2017

Screenshot

"Ze moeten het proberen... Vang die rebound... Vraag een time-out... Geen time-out? Oh! Oooh! Wat?" Het achtergrondcommentaar van de man die dit geweldige punt filmde spreekt boekdelen. In de Amerikaanse staat Connecticut speelden deze taferelen zich zaterdag af in de laatste seconden van een basketbalmatch tussen twee middelbare scholen.


Wanhoopsschot
Bunnell High School stond voor en kon de match afsluiten met een vrijworp. Toen die niet zat, greep Brett Tenaglia van New Fairfield High School de bal en gooide die met de moed der wanhoop naar de andere kant van het terrein. Het ondenkbare gebeurde en hij scoorde. Het werd gelijk en zo ging de match over naar verlenging.

Applaus
Het punt zelf is al geweldig, maar de reactie van beide ploegen maakt dit nog beter. Zelfs de reservespelers van Bunnell konden niet anders dan applaudisseren. New Fairfield kon uiteindelijk de match niet winnen. Twee verlengingen later stond Bunnell voor met drie punten. Maar het beste punt van de match was zonder enige twijfel voor Brett Tenaglia.

Lees je dit bericht in onze app? Klik dan hier voor de video!