Britse reporter heeft tijd van zijn leven op Olympische Spelen (video)
i

Screenshot

Britse reporter heeft tijd van zijn leven op Olympische Spelen (video)

Bart van der Wijst • 08:54, 25-08-2016 / Laatste Update: 16:05, 05-01-2024

Dan Walker beleefde tijdens de Olympische Spelen de tijd van zijn leven. De Britse reporter, werkzaam voor de BBC, mocht live verslag doen vanaf de Copacabana in Rio de Janeiro. Niet zo degelijk net als de NOS, maar gewoon lekker losjes. Op het Braziliaanse strand kwam Walker de meest merkwaardige dingen tegen.

Zo had een stel het erg druk samen op de Copacabana. Waar de meeste fans al op één oor lagen, hadden de 'locals' alleen maar oog voor elkaar. Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze de uitzending van de BBC hebben gehaald, terwijl ze lagen te vrijen op de achtergrond.

Dan Walker zag de humor er wel van in en zei dat ze alleen lagen te 'knuffelen', maar toch leek het op meer. Uiteindelijk besloot de verslaggever te zeggen dat het paar een 'boek aan het lezen was', alleen dan in een 'merkwaardige positie'. Walker besloot zijn verhaal door te zeggen dat hij later bij de mensen terugkwam als hij achterhaald had welk boek het koppel las.

[video width="1280" height="720" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/08/Dan-Walker1.mp4"][/video]

Dat was niet de enige festiviteit die Walker meemaakte in Brazilië. Enkele dagen later was hij getuige van een vrijgezellenfeest. De presentator spotte de grote groep vrouwen en nodigde uiteindelijk de vrouw die ging trouwen uit naast hem op het stoeltje. Het waren geniale beelden waar nog lang over gelachen gaat worden. Heerlijk man die Britten, daar zouden wij een voorbeeld aan kunnen nemen.

[video width="1280" height="720" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/08/Dan-Walker2.mp4"][/video]