Cristiano Ronaldo showt villa vol spiegels (video)

Cristiano Ronaldo showt villa vol spiegels (video)

Bart van der Wijst • 14:44, 22-12-2015 / Laatste Update: 17:22, 12-12-2023

In een kerstgroet op Twitter heeft Cristiano Ronaldo zijn volgers een kijkje gegeven in zijn gigantische huis. Te zien is dat er in zowat elke ruimte een spiegel hangt zodat CR7 overal zijn haren kan doen. Ook beschikt de villa in Madrid over een enorme tuin waar hij en Cristiano Ronaldo Junior kunnen voetballen.

Bed belangrijk

Het huis heeft een waarde van ongeveer 5,4 miljoen euro. "Mijn bed is het belangrijkste in mijn leven, want ik moet goed uitgerust zijn om te sporten", zegt Ronaldo in zijn slaapkamer, waar ongeveer meer spiegels hangen dan prijzen die Ronaldo heeft gewonnen met Real Madrid.

Ook zijn keuken komt voorbij en daarover heeft CR7 een opvallende uitspraak. "Hier eet ik mijn lunch en avondeten dat mijn chef voor mij klaarmaakt, dat is waarom ik er zo uitzie", zegt Ronaldo, doelend op zijn afgetrainde lichaam. Ten slotte loopt de Portugees zijn gigantische tuin in en sluit hij af met een kerstgroet. "Ik wil iedereen een vrolijk kerstfeest wensen en wees gelukkig, want dat is het belangrijkste in het leven!"

Curious to see my house in Madrid? Take a look! Merry Christmas to all! https://t.co/f4Oor4pwl7

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 22 december 2015