Fan zwemt kilometer voor selfie met Messi
i

Screenshot

Fan zwemt kilometer voor selfie met Messi

admin • 20:31, 19-07-2016 / Laatste Update: 03:24, 08-01-2024

Terwijl Lionel Messi lekker op Ibiza op zijn eigen jacht geniet van een welverdiende vakantie, besloot een wel heel fanatieke fan naar de boot toe te zwemmen om daar een selfie te kunnen maken met zijn idool. De 24-jarige Spanjaard, genaamd Suli, deed het.

Op het strand van Salinas hoorde hij dat Messi's jacht op slechts een kilometer van de kust lag. Suli besloot de stoute zwemvliezen aan te trekken en zwom naar het gevaarte toe.

Telefoon

De fan van Atlético Madrid had nog een plastic tasje meegenomen voor zijn telefoon, maar toen hij aankwam bij het jacht, bleek hij hem onderweg te zijn verloren. Toch maalde hij daar nauwelijks om, want de Argentijnse superster nodigde Suli uit op zijn jacht.

Vruchtensap

Messi vroeg aan een medewerker om een foto van de twee te maken met zijn eigen telefoon en stuurde deze naar Suli op. Ook bood hij de zwemmende fan nog een glas vruchtensap aan. Daarna liet hij een speedboat aanrukken om de jongen terug naar de kust te brengen.

Bescheiden

"Ik verloor mijn telefoon, maar ik hield er een foto en een ontmoeting met Messi aan over. Messi gedroeg zich helemaal niet als een wereldster. Hij was heel bescheiden en heel vriendelijk. Hij en zijn hele familie waren geweldig", vertelt Suli over zijn avontuur in Mundo Deportivo.

Fan swam out to Leo Messi's yacht in Ibiza (via @NeyMarvellous) pic.twitter.com/g56dbZAZTC

— 101 Great Goals (@101greatgoals) 17 juli 2016