Heerlijk verhaal over Zlatan: 'Ik heb 300 miljoen op mijn bankrekening en een eigen eiland'
i

AP

Heerlijk verhaal over Zlatan: 'Ik heb 300 miljoen op mijn bankrekening en een eigen eiland'

Martijn Baars • 14:11, 20-04-2020 / Laatste Update: 19:18, 04-01-2024

Voormalig LA Galaxy-speler João Pedro heeft een lekker kleedkamerverhaal over zijn toenmalige teamgenoot zlatan Ibrahimovic gedeeld. Die zou harde taal gesproken hebben na een pijnlijke nederlaag. "Wie nu iets tegen mij durft zeggen, vermoord ik", dreigde Zlatan.

In mei 2018 liep het team uit Los Angeles constant achter de feiten aan in een uitduel tegen Houston en verloor het met 3-2. Iets waar ‘Ibracadabra’ - een geboren winnaar - niet tegen kon.

'300 miljoen op mijn bankrekening'

"Na de wedstrijd sloeg Zlatan op tafel. Hij las ons de les", herinnert João Pedro zich bij het Portugese Record. "Hij zei: ‘Als je naar LA komt om op het strand te zonnen of te gaan stappen in Hollywood, zeg het dan gewoon. Ik heb 300 miljoen op mijn bankrekening en een eigen eiland. Ik hoéf dit niet meer te doen.'" 

Dreiging

Een duidelijk geprikkelde Ibrahimovic waarschuwde zijn team op een nogal directe manier. '"Wie nu iets tegen mij durft zeggen, vermoord ik', dreigde Zlatan." 

'Elke dag is mijn verjaardag'

Pedro, die 34 duels speelde voor LA Galaxy en nu bij de Portugese eersteklasser Tondela aan het werk is, vertelde ook nog dat Ibrahimovic tegen zijn ploeggenoten zei dat het ‘elke dag zijn verjaardag is’. "En dus moesten we de bal altijd naar hem spelen."