Naakte supporter betreedt stadion Dortmund en gaat potje voetballen
i

Proshots

Naakte supporter betreedt stadion Dortmund en gaat potje voetballen

admin • 22:15, 24-12-2015 / Laatste Update: 19:10, 07-01-2024

Een supporter van Borussia Dortmund is dinsdagavond aangehouden in het Signal Iduna Park. Reden: de man was naakt aan het voetballen in het stadion van de Duitse topclub.

Medewerkers van de lokale veiligheidsdienst hadden dinsdagavond rond 20:30 uur een onbekende man in het stadion gezien. Hierop besloten ze gelijk de politie te informeren, zo schrijft Polizei NRW Dortmund op haar Facebookpagina.

Naakt

De man had blijkbaar zin om een potje te voetballen in het stadion van zijn favoriete voetbalclub. Hij kreeg het hier echter zo warm van, dat hij besloot om al zijn kleren uit te trekken. Pas toen hij in de gaten kreeg dat de politie arriveerde, trok hij zijn outfit weer aan en stopte gelijk met voetballen.

Gestolen seizoenskaart

Tijdens het fouilleren kwam de politie erachter dat de man een gestolen seizoenskaart bij zich droeg van het seizoen 2014/2015. Zelf gaf hij aan dat hij deze diezelfde avond had gevonden in de buurt van het stadion.

Straf

De Dortmund-'fan' heeft voor zijn daad een stadionverbod gekregen. Als blijkt dat hij wel degelijk de seizoenskaart heeft gestolen, zou hij ook nog voor de rechter kunnen verschijnen.