Polman over Van der Vaart: "Zou leuk zijn als hij hier komt spelen"

Polman over Van der Vaart: "Zou leuk zijn als hij hier komt spelen"

admin • 20:36, 01-04-2016 / Laatste Update: 14:04, 07-01-2024

Estavana Polman is misschien wel de leukste handbalster die het Nederlandse volk ooit heeft gezien. Dat ze tegenwoordig haar liefde aan voetballer Rafael van der Vaart geeft, is breed uitgemeten in verschillende media. De Deense media hebben het verhaal over Van der Vaart en Polman inmiddels ook onderschept.

Aan Polman werd door de Deense krant Jydske Vestkysten gevraagd of Van der Vaart wellicht in Denemarken wilde spelen. Van der Vaart zou in dezelfde stad kunnen spelen als waar Polman speelt. Bij Esbjerg fB, de nummer elf van Denemarken. "Dat zou misschien leuk zijn. Wie weet wat er nog gebeurt in de toekomst, we zullen wel zien,” hield Estavana de deur open. Onlangs hield de handbalster Humberto Tan nog voor de gek.

Van der Vaart

De liefde is ook voor de oud-voetballer van Real Madrid belangrijk. Rafael verklaarde tegenover de Deense krant alvast het in Esbjerg prima naar zijn zin te hebben. "Ik ben hier voor het eerst, het is een schitterende stad. Dat is zeker."

Van der Vaart podría acabar en Dinamarca... por amor. Allí trabaja Estavana Polman,su pareja https://t.co/jpP2IByXV8 pic.twitter.com/n8Cuelt98v

— José Antonio Rivero (@joseriverof) 29 maart 2016