WTF! Deze man zwemt het liefst in het VOLLEDIGE tenue (inclusief schoenen) van Arjen Robben

admin • 13:59, 01-08-2019 / Laatste Update: 18:12, 05-01-2024

Ieder mens heeft wel iets 'geks' of een 'geheime' passie voor iets. Zo ook Maurits van Wijde. De beste man zwemt het liefst met kleren aan en, om het nog een beetje beter te maken, heeft dan een grote voorkeur voor het tenue van Arjen Robben!

Van Wijde houdt van het gevoel van het water dat door zijn kleding stroomt en het ‘gekleef en geplak’ van het tenue op zijn lichaam, maar het is niet seksueel. ,,Je hebt naaktzwemmers en mensen die met kleding zwemmen”, zegt de 39-jarige man tegen het AD. ,,Naaktzwemmers zijn bekend en worden geaccepteerd, bij kledingzwemmers is dat minder. Maar mensen kijken in het Oosterbosbad in Barneveld inmiddels niet meer vreemd van me op.’’

Niet de enige

Overigens is hij niet de enige met deze hobby, aldus Van Wijde ,,In een plaatsje bij Hannover wordt 4 keer per jaar een zwembad afgehuurd voor mensen die in kleding willen zwemmen. Ook daar heb ik wel eens in de krant gestaan.”

Fetisj groeit

Maar hoe kom je erachter dat in kleding zwemmen jouw fetisj is? ,,Het duurt even voor je daar achterkomt, maar het groeit. Ik vind dat geplak en gekleef gewoon leuk.”

Fan van Robben

En waarom nou precies het tenue van Arjen Robben? ,,Ik heb gevoetbald en ben fan van FC Bayern München, waar Robben speelde. Dan trek je een keer zijn shirt aan als je gaat zwemmen. Maar het moet wel een beetje passend zijn, dus doe je er een matchende broek en een paar sokken bij aan. Nu spreken ze me overal aan als Arjen Robben.”