WTF! Beveiliger liet windje en zorgde voor 'fart-gate' tijdens Harms tegen Anderson
i

Lawrence Lustig/PDC

WTF! Beveiliger liet windje en zorgde voor 'fart-gate' tijdens Harms tegen Anderson

admin • 11:50, 21-11-2018 / Laatste Update: 08:33, 05-01-2024

De pot tussen Wesley Harms en Gary Anderson vorige week op de Grand Slam of Darts werd vooral gekenmerkt door een 'geur'. Volgens beide darters hing er op het podium een verschrikkelijke geur. ''Ik dacht dat hij een scheet had gelaten'', verklaarde Anderson achteraf voor de camera van RTL7. De waarheid is inmiddels boven tafel.

Volgens RTL-verslaggever Arjan van der Giessen heeft een beveiliger inmiddels bekend zijn poepert te hebben gebruikt. Direct na de partij vertelde Harms aan Van der Giessen hoe erg het stonk op het podium. Natuurlijk legde de verslaggever 'het geurtje' ook voor aan Anderson.

Fart-gate

Beide heren beschuldigden elkaar voor de camera, maar nu is er duidelijkheid. Vlak naast het podium stond een nieuwe beveiliger. Die had blijkbaar iets verkeerd gegeten.

Tekst loopt door onder Tweet

#Fgate #Fartman #gsod18 Its the baldie one first session Baldie Fart. new security guy. few minutes later Baldie is back...…. Gary said; smelly near the table!! #rtl7darts @Russ180 @GaryAnderson180 @JJNieuwlaat @FrankVischsch pic.twitter.com/c1LFjasAyp

— Erwin (@Gismo170) 16 november 2018

Check hieronder beide hilarische interviews over de geur op het podium. Daaronder nog de oplossing van de 'fart-gate'