Irritatie tussen Vettel en Ferrari over contractverlenging, Mercedes kijkt toe

7 augustus 2017

ANP

Ze zullen bij Ferrari wel zenuwachtig met hun vingers op tafel tikken. De renstal wil dat Sebastian Vettel voor 3 jaar bijtekent, maar de Duitser heeft andere plannen en vertraagt bewust de onderhandelingen over een nieuw contract.


Na dit seizoen komt er einde aan de overeenkomst van de 4-voudig wereldkampioen en de Italianen. Vettel wil best verlengen, maar slechts voor een jaartje. Sky F1 bevestigt dat Ferrari het volgende seizoen met dezelfde racers zal beginnen.

Het is geen geheim meer dat Mercedes in de toekomst een stoeltje voor hem over heeft. Ilta Sanomat meldt dat de Silver Arrows nog niet verder hebben gekeken dan 2018: Dat is het jaar waarin het contract van Lewis Hamilton afloopt. Voor 2019 hebben zij al helemaal niets bevestigd.

Getouwtrek
Het contract van Valtteri Bottas loopt aan het eind van dit seizoen af, maar wordt naar verwachting verlengd. Het Finse medium weet dat Vettel pas in juli 2018 over zijn latere toekomst wil beslissen, waardoor de onderhandelingen met zijn eigen team vertraging op hebben gelopen.

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht