🎥 | Bokskampioen Andy Ruiz’ broek zakt af als hij een vreemde met autopech helpt

28 oktober 2019

Bokser Andy Ruiz jr. heeft op sociale media hartelijke berichten ontvangen nadat hij een vreemde mede-automobilist met pech hielp. Ruiz reed rond in zijn Lamborghini Urus van ongeveer 165.000 toen hij de man met pech zag staan en besloot een handje te helpen.


Het schijnt dat de automobilist het zelf wel wilde regelen, maar dat de 30jarige Ruiz erop stond om mee te helpen. Samen duwden zij de auto - een Land Rover Discovery naar een veilige plek. Tijdens het duwen viel, tot overmaat van 'ramp' Ruiz' broek ook nog een paar keer naar beneden.

Vreemdeling
Het leukste van alles was dat de man die door Ruiz geholpen werd geen idee had wie de bokskampioen was. Ruiz' vriend Alex Martinez filmde het voorval. "Ik reed in Ruiz' wagen. Hij zei 'stop hier even' toen hij de man op de weg zag staan", zei Martinez tegen The Sun.

"Andy zag dat de bestuurder de auto zelf aan het duwen was. Hij en Anthony (Garnica, ook een professioneel vechter red.) stapten uit en gingen helpen. Zij gingen duwen en stapten daarna weer in de auto. De automobilist had geen idee wie Andy was. Dat was wel gaaf."

Grappen
Martinez maakte grapjes terwijl Ruiz aan het duwen was. "Hij is de people's champ. Duwen baby! Dit is je work-out, over 6 weken moet je er staan!" Dan vecht Ruiz zijn rematch tegen de Brit Anthony Joshua. Dat gevecht vindt in Saudie-Arabië plaats.