Voor wie er net naast greep: Jumbo maakt extra Max Verstappen speelgoedauto’s

5 oktober 2019

BSR

Hoewel supermarktketen Jumbo van tevoren zei dat het een op=op-actie was, heeft het bedrijf tóch besloten extra speelgoedauto's van de Red Bull van Max Verstappen te maken. Hiermee komen ze tegemoet aan de wens van een hoop klanten, die net naast de miniatuurversie grepen, omdat de voorraad van de auto vóór het aflopen van de actie op was.


Omdat de vorige edities van de actie van Jumbo zo'n groot succes waren, besloot de supermarkt al extra auto's te laten maken. Toch gingen ze supersnel de winkels uit, waardoor een aantal mensen misgrepen. Volgens Roy van Keulen, Executive directeur Brand & Marketing van Jumbo, laat het zien hoe populair de Limburger is. "De populariteit van het talent Max Verstappen is ongekend en deze spaaractie overtreft weer al onze verwachtingen."

Jumbo - wat eigendom is van LeMans-rijder Frits van Eerd - zorgt ervoor dat de mini-Red Bulls (schaal van 1 op 24) vanaf 27 december klaar liggen. Er is echter 1 twist: je moet zo snel mogelijk een volle spaarkaart inleveren, anders mis je de exacte replica, waarmee Max in Oostenrijk de GP wist te winnen.