Waar een club wel niet handig voor is: golfer slaat krokodil weg
i

ANP

Waar een club wel niet handig voor is: golfer slaat krokodil weg

admin • 20:02, 13-02-2017 / Laatste Update: 13:28, 08-01-2024

Niet veel mensen kunnen het navertellen als ze door een alligator worden meegesleurd. Een golfer uit Florida toont aan dat een wapen cruciaal is. In dit geval: een golfclub.

Tony Aarts was toe aan de 4e hole van de Magnolia Golf and Country Club in Fort Myers, toen een alligator in zijn rechterenkel beet. Het beest sleurde hem vervolgens tot aan zijn middel het water in. Aarts beweert dat hij het alleen maar overleefde omdat hij met zijn 'putter' in de ogen van de alligator porde.

Former #harnessracing owner Tony Aarts fends off ferocious alligator with putter https://t.co/0kQkHxJlkA pic.twitter.com/pKoIwW7Lhg

— Trot Insider (@trotinsider) 10 februari 2017

"Toen ik een kleine 2 meter naast het water stapte, hoorde ik een plons", vertelt Aarts aan Wink-tv. "Ik wist meteen dat het een alligator was en hij kreeg me te pakken. Ik herinnerde me dat ik een club in mijn handen had en vanaf het moment dat hij me in het water sleurde begon ik op zijn kop te slaan."

De alligator werd afgemaakt en Tony komt er met kleine verwondingen vanaf. Hij is vooral blij dat hij zijn voet nog heeft.