Nieuw team Van der Weijden en De Vries

Nieuw team Van der Weijden en De Vries

Harry Nijland • 12:01, 20-05-2014 / Laatste Update: 09:00, 13-12-2023

RIJSWIJK - Annouk van der Weijden, Linda de Vries en Irene Schouten schaatsen het komende seizoen voor Team New Balance. De nieuwe ploeg bestaat verder uit Lucas van Alphen en Jos de Vos. De leiding is in handen van het trainersduo Johan de Wit en Arjan Samplonius.

Want de stemmen staakten omdat een enkel stoeltje bij de coalitiepartijen onbezet bleef. Dus komt het onderwerp in de decembervergadering opnieuw op de agenda.



Curieus omdat volgende maand de discussie van gisteren door de werkelijkheid van dan kan zijn achterhaald. Een nieuwe landelijke wettekst en een uitspraak van het College van Beroep liggen immers op de loer.



PvdA, Roosendaalse Lijst en Groen Links willen doorgaan met de 52 koopzondagen voor Rosada en 15 voor de rest van de gemeente. Andere partijen opteren (als vanouds) voor minder koopzondagen of juist voor meer, zoals VVD en D66. Voor die laatstgenoemde fracties mag elke ondernemer in de gemeente zelf beslissen wanneer hij of zij opengaat. Maar de twee partijen stonden hierin alleen, zo bleek bij stemming over het door de VVD ingediende amendement.