Zo ziet Jutta Leerdam eruit zónder eyeliner, schaatsdiva verrast fans
Jutta Leerdam met én zonder eyeliner. © Getty Images in Instagram

Zo ziet Jutta Leerdam eruit zónder eyeliner, schaatsdiva verrast fans

06:49, 03-04-2024 / Laatste Update: 06:52, 03-04-2024

Wie Jutta Leerdam zegt, zegt eyeliner. Of Jake Paul. Hoe dan ook, de Westlandse schaatsdiva is doorgaans herkenbaar aan de zwarte strepen bij haar ogen. Afgelopen week echter niet.

Terug in Los Angeles na tripjes naar onder meer Miami, Costa Rica en Colorado Springs deelde Leerdam haar avonturen weer met haar volgers op sociale media. Zo liet ze weten voor de verandering op pad te gaan zonder de haar zo kenmerkende eyeliner. 

Jutta Leerdam met én zonder eyeliner. © Getty Images in Instagram

IJsje voor Jake Paul

De specialist op de korte afstanden is gaan winkelen en liet weten tegenwoordig een groot fan te zijn van roze jurken. Op de terugweg nam ze een ijsje mee voor Paul. “Maar het is een half uur rijden, dus ik hou hem voor de airco”, stelde ze bij een foto met beker ijs in haar hand. 

Dat lijkt een garantie voor een lamme arm te zijn en of het kans op slagen heeft? “Ik weet ook wel dat dit niet gaan werken”, liet ze weten.

Toekomst

Het contract van Leerdam bij Jumbo-Visma is inmiddels afgelopen en ze heeft nog niet bijgetekend. Het zorgt voor de nodige geruchten over de toekomst van de wereldkampioen sprint van 2022.