Verweij: ‘Heb altijd gezegd dat ik nooit met een schaatsster zou gaan’

13 februari 2019

Schaatser Koen Verweij en schaatsster Jutta Leerdam zijn al een paar jaar een gelukkig stel. De 2 zaten maandag bij Jinek om te praten over hun liefdesleven als schaatskoppel. En daar deed Verweij een toch wel opvallende uitspraak.


"Ik heb op voorhand altijd gezegd dat ik nooit met een schaatsster zou gaan", geeft Verweij lachend toe. “Nou, dat is dus goed mislukt (en we begrijpen heel goed waarom, red)".

Alleen maar schaatsen?
Verweij geeft als reden dat hij bang was dat het met een schaatsvriendin thuis alleen maar over schaatsen gaat. Maar dat valt reuze mee, zo blijkt in de praktijk. Integendeel: "We praten het liefst zo weinig mogelijk over schaatsen", zegt Leerdam. "Dat zou ook niet goed zijn als je relatie daarop gebaseerd is."

Maar wat iedereen nu wil weten, waar praat het koppel dan wel zoal over? "Thuis zijn we ook gewoon normale mensen", zegt Verweij. "Dan hebben we het over vakanties, Jutta toch vooral. Ik ben een man dus ik hou van gadgets en ik ben met mijn toekomstplannen bezig. Jutta heeft haar eigen route en ik de mijne, en daar praten we dan over op de bank."Dit bericht bekijken op Instagram

Thanks @evajinekofficial for having us❤

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Always there to support me. Always there to teach me. Always there for us.❤

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Quality time with the family at Curacao 🐷🤣🏝

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op