Ontbijtshake: Djokovic heeft 'grootste titel' binnen, Nederland grijpt naast World Cup of Darts
i

ANP

Ontbijtshake: Djokovic heeft 'grootste titel' binnen, Nederland grijpt naast World Cup of Darts

admin • 08:00, 06-06-2016 / Laatste Update: 13:13, 15-01-2024

Goedemorgen! Novak Djokovic heeft eindelijk Roland Garros op zijn naam kunnen schrijven. De Serviër stond al drie keer eerder in de finale, maar bij hem was het pas de vierde keer scheepsrecht. De Nederlandse darters hebben helaas geen nieuwe beker op hun prijzenlijst kunnen zetten. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld konden in de finale van de World Cup of Darts niet winnen van Engeland. Gelukkig was er wel feest in Limburg bij de handbalfinale, zag je Peter Bosz nog nooit van deze kant

Djokovic: Grootste moment uit mijn tennisloopbaan

Met zijn eerste overwinning op Roland Garros ging zondag een wens van Novak Djokovic in vervulling. De Servische tennisser heeft nu alle grandslamtitels op zijn naam staan. ,,Dit is een bijzonder moment. Misschien wel het grootste moment uit mijn tennisloopbaan'', aldus Djokovic na zijn zege in vier sets op de Schot Andy Murray.

Engeland verslaat Nederland na heerlijke finale en pakt World Cup of Darts

Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen zijn er niet in geslaagd om de World Cup of Darts te pakken. In het Duitse Frankfurt was het Nederlandse duo na een heerlijke finale niet sterk genoeg om Phil Taylor en Adrian Lewis (Engeland) te verslaan.

Gekkenhuis in Limburg bij handbalfinale (video)

De handbalkampioen van Nederland komt dit jaar uit Geleen. De spelers van OCI-Lions wisten in de derde finalewedstrijd van een andere Limburgse ploeg, Targos Bevo, te winnen (28-26) en schreven zo de titel op hun naam. Sportnieuws was hierbij aanwezig en legde het 'Limburgse gekkenhuis' vast.

Bosz geïnterviewd door schattig nichtje: ‘Ajax is droom die uitkomt’ (video)

Peter Bosz is weer terug in Nederland. De coach begint na de zomer aan een nieuw avontuur bij Ajax. Volgens Bosz een droom die uitkomt. Dat zei hij in gesprek met zijn schattig nichtje Joy. Zij had de eer om haar oom te interviewen.

‘Mahrez volgt Vardy naar Arsenal’

Arsenal lijkt nog niet te zijn uitgeshopt bij Leicester City. Waar Jamie Vardy al op het punt staat de overstap naar Londen te maken, moet zijn aanvalskompaan Riyad Marez hem gaan volgen. Tenminste, als we The Sun moeten geloven...