Als AZ scoort, zeggen wij... LEKKER MAN!
i

Getty Images

Als AZ scoort, zeggen wij... LEKKER MAN!

Rick Kraaijeveld • 19:00, 11-05-2023 / Laatste Update: 06:59, 12-12-2023

AZ wacht donderdagavond een zware kluif in de halve finale van de Conference League. De club uit Alkmaar speelt in Londen tegen West Ham United. De Engelsen doen het in Europa lekker, maar in de competitie wat minder. TOTO speelde daar lekker op in bij hun LEKKER MAN. Want als AZ scoort, heb je straks misschien wel dubbele reden om te juichen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

West Ham kreeg van de bovenste 15 clubs in Engeland bijna de meeste goals tegen. Alleen Bournemouth en Spurs kregen meer doelpunten tegen dan de club uit Londen (50). AZ scoort er juist lustig op los in de Eredivisie, het staat 4e en ook in de ranglijst van meeste doelpunten in het seizoen. Daarom zou de Lekker Man van 18.00 uur wel eens goed voor jou uit kunnen komen...

Lekker Man!

De Lekker Man die TOTO voor donderdagavond bedacht heeft is namelijk dat als AZ scoort tegen West Ham United jij 3 keer jouw inzet terug kan verwachten. Dat is lekker toch? Het zou AZ ook nog eens in een goede uitgangspositie kunnen brengen voor de return in eigen huis, want een goaltje kan nooit kwaad!

Check hier alle mogelijkheden voor Europese wedstrijden.