Dikke overwinningen van Man City en Liverpool geven deze gigantische TOTO Boost
i

Getty Images

Dikke overwinningen van Man City en Liverpool geven deze gigantische TOTO Boost

Jeroen Rooseboom • 12:44, 22-04-2023 / Laatste Update: 00:48, 12-12-2023

Er wordt weer volop gevoetbald in Engeland deze zaterdag. Je kunt niet alleen genieten van de Premier League, want ook de eerste halve finale van de FA Cup staat op het programma. Daarom heeft TOTO een mooi combi-betje van 2 Engelse topploegen.

Allereerst de wedstrijd in de Premier League: Liverpool speelt in eigen huis tegen laagvlieger Nottingham Forest. Ondanks dat het dit seizoen niet fantastisch gaat met The Reds, kan dit zomaar eens een moddervette overwinning worden voor Virgil van Dijk en zijn mannen. Forest moet de ideale ploeg zijn om wat vertrouwen tegen te tanken.

In de halve finale van het bekertoernooi neemt Manchester City het op tegen Championship-club Sheffield United. Dat zou normaal gesproken appeltje-eitje moeten zijn voor de ploeg die onlangs nog Bayern München uit de Champions League kegelde. Daarom heeft TOTO de volgende TOTO Boost voor je klaarstaan.

TOTO Boost

Geloof jij wel in een dikke overwinning van beide ploegen? Zet dan in op 'Liverpool en Manchester City winnen 4-0, 5-0 of 6-0' voor een quotering van maar liefst 28.00! Dat is wel een gokje waard, toch?