FC Twente naar Eindhoven: delen Ron Jans en Lars Unnerstall de genadeklap uit aan PSV?
i

Pro Shots

FC Twente naar Eindhoven: delen Ron Jans en Lars Unnerstall de genadeklap uit aan PSV?

Martijn Baars • 11:24, 24-02-2023 / Laatste Update: 06:30, 12-12-2023

PSV en Ajax zijn pas net hersteld van hun Europese teleurstellingen of ze moeten dit weekend al weer aan de bak in de Eredivisie. En hoe! FC Twente komt op bezoek in Eindhoven en hoewel de ploeg van Ron Jans in een dipje zit, heeft Twente dit seizoen laten zien lastig te kloppen te zijn. Met oud-PSV'er Lars Unnerstall op doel krijgen de Enschedeërs weinig goals tegen. Wat wordt PSV-FC Twente? Vul je voorspellingen in bij Score4!

Als FC Twente wint, kan het zomaar eens de genadeklap uitdelen aan PSV. De Eindhovenaren houden met 'maar' 6 punten achterstand op koploper Feyenoord nog een sprankje hoop op het kampioenschap. Maar als Feyenoord 'gewoon' wint bij Fortuna, is het gat tussen PSV en plek 1 al 9 punten. PSV zal dus scherp moeten zijn.

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Vitesse-Ajax

Ajax heeft een uitwedstrijd tegen Vitesse voor de boeg en met die club hebben de Amsterdammers een wisselende band. Soms gaat het heel makkelijk, zoals een paar jaar geleden. Toen stond het binnen 20 minuten al 0-3. Maar in het Gelredome heeft Ajax het ook nog weleens moeilijk genoeg. Na het balbezitpotje bij Union Berlin moeten de mannen van trainer John Heitinga er meteen weer staan zondagmiddag.

AZ en Feyenoord

De andere 2 wedstrijden die je deze week bij Score4 goed moet voorspellen, zijn: AZ-Cambuur en Fortuna Sittard-Feyenoord.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+