Feyenoord met 120 minuten en penaltyserie in de benen naar Heerenveen: wat wordt de uitslag?
i

Pro Shots

Feyenoord met 120 minuten en penaltyserie in de benen naar Heerenveen: wat wordt de uitslag?

Martijn Baars • 13:00, 10-02-2023 / Laatste Update: 09:05, 12-12-2023

Feyenoord is door naar de kwartfinale van de beker, maar wat ging het moeizaam tegen NEC. Pas na 120 minuten voetbal en een penaltyserie wonnen de Rotterdammers in De Kuip. Met die vermoeidheid van woensdag nog in de benen reizen de spelers van trainer Arne Slot zondagmiddag af naar Heerenveen voor de volgende horde in de Eredivisie. Wat wordt de uitslag bij Heerenveen-Feyenoord? Voorspel deze en 3 andere potjes bij Score4!

Feyenoord moest dus al een keer diep gaan deze week en zal ook in Friesland vlijmscherp moeten zijn. Met in het achterhoofd dat Ajax (thuis tegen RKC), PSV (thuis tegen FC Groningen) en AZ (thuis tegen Excelsior) een 'makkelijk' programma hebben, kan Feyenoord zich deze speelronde geen fout veroorloven.

Koppositie Feyenoord onder vuur

Zoals gezegd zit de concurrentie weer klaar om de koppositie van Feyenoord aan te vallen. Wat denk jij dat het wordt bij Heerenveen-Feyenoord, AZ-Excelsior, PSV-Groningen en Ajax-RKC wordt? Vul je voorspellingen in bij Score4 en win die prijzenpot van 5000 euro!

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+