KKD: verviervoudig je TOTO-inzet bij een thuisoverwinning van MVV
i

Pro Shots

KKD: verviervoudig je TOTO-inzet bij een thuisoverwinning van MVV

Trevor Wagener • 12:32, 13-02-2023 / Laatste Update: 06:51, 12-12-2023

Wat is een maandagavond zonder competitievoetbal in de Keuken Kampioen Divisie?! Gelukkig staan er op deze 13e februari 3 vette duels op het programma, waaronder dé clash in Maastricht tussen nummer 2 Heracles Almelo en subtopper MVV. Check gauw welke quotering wedkantoor TOTO op het aankomende voetbalgevecht in De Geusselt heeft gezet!

Lees ook: Oei! Achtervolgend Heracles verliest op pijnlijke wijze bij VVV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Daar waar de Almeloërs weer terug promoveren naar de Eredivisie als hoofddoel voor het huidige seizoen hadden gesteld, kende de thuisspelende ploeg tot aan de winterstop een heerlijk voetbaljaar. MVV draaide bovenin mee en éven dacht men in Limburg aan een terugkeer naar de Eredivisie. Een vormdipje zorgde voor een kleine keldering op de ranglijst, maar uitgespeeld zijn 'de Sterrendragers' nog lang niet.

Afgaande op de laatste 5 wedstrijden kan de ploeg van trainer Maurice Verberne exact dezelfde cijfers overleggen als de bezoekende ploeg: 3 keer werd daarin verloren, 1 keer eindigde de pot in een gelijkspel en slechts 1 overwinning stond daar tegenover.

TOTO op KKD

Volgens bookie TOTO is Heracles dan ook de favoriet. Mocht die ploeg er met de winst vandoor gaan, levert ieder ingezette euro op een Almelose zege 1,69 euro op. Voor thuisploeg MVV is dat liefst 4,5 keer de inleg. Een tientje op 'MVV wint' is met een quotering van 4,5 dus al goed voor 45 euro! Een gokje waard?

De wedstrijd, die eigenlijk 3 weken terug gespeeld zou worden maar destijds niet door ging vanwege hevige sneeuwval, begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

KKD-programma maandag 13 februari

De overige 2 KKD-duels van maandagavond gaan tussen Jong PSV en ADO Den Haag, en Jong Utrecht en Telstar. Ook deze potjes beginnen om 20.00 uur.

'Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen'

🌹 Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw.

Laat me lekker voetbal kijken, heel gauw! 😉 pic.twitter.com/lMZ2c9xk2g

— TOTO (@TOTO_NL) February 13, 2023