Max Mania in Miami? Scheur snel naar TOTO voor de Verstappen Specials
i

Getty Images

Max Mania in Miami? Scheur snel naar TOTO voor de Verstappen Specials

Bart van der Wijst • 19:46, 05-05-2023 / Laatste Update: 09:59, 12-12-2023

Max Verstappen is in Miami. En dat betekent: tijd voor de Grand Prix op het stratencircuit rond het Hard Rock Stadium. Vorig jaar was Verstappen er de beste. Denk jij dat hem dat opnieuw lukt? Scheur dan snel naar TOTO voor de Verstappen Specials.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

In 2022 stond de allereerste GP van Miami op het programma. Daarin pakte Charles Leclerc met 1:28,796 pole, maar winnen deed de Monegask niet. Dat lukte Verstappen vanaf P3 wel. Na 9 rondes had de Nederlander de koppositie al te pakken.

Toch werd het op het oog een krappere overwinning dan in werkelijkheid het geval was. Vanwege een late safetycar moest Verstappen in de laatste 10 rondes Leclerc nog achter zich houden. Dat lukte. Daarnaast noteerde hij ook de snelste raceronde.

Max Verstappen Specials TOTO

Een overwinning van Verstappen in Miami heeft een odd van 1.79. Toch heeft TOTO interessantere quoteringen, met name als je kijkt bij de Max Verstappen Specials:

- Max Verstappen rijdt de snelste raceronde en wint de race - 2.20

- Max Verstappen wint de kwalificatie en de race - 2.10

- Max Verstappen rijdt de snelste raceronde, wint de kwalificatie en de race - 4.00

- Max Verstappen, Carlos Sainz en Charles Leclerc finishen in top-3 - 14.50

Alle Max Verstappen Specials vind je hier. Rustig een kijkje nemen naar de odds voor de GP van Miami? Volg dan deze link.