Opnieuw veel goals bij Utrecht tegen Sparta? Dat levert je flink wat op bij TOTO
i

Getty Images

Opnieuw veel goals bij Utrecht tegen Sparta? Dat levert je flink wat op bij TOTO

Jeroen Rooseboom • 16:17, 01-06-2023 / Laatste Update: 00:13, 12-12-2023

FC Utrecht speelt in de play-offs voor Europees voetbal donderdagavond tegen Sparta. Het is de club die een wat tegenvallend seizoen had tegen 1 van de smaakmakers van de Eredivisie. Opvallend: bij de laatste 5 duels tussen deze teams werd er lustig op los gescoord. Reden genoeg om eens in de odds voor veel goals te duiken bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

In die laatste 5 duels werd er telkens minimaal 3 keer gescoord. Tijdens 3 van die duels werd er 4 keer gescoord en tijdens een vriendschappelijke pot in 2021 eindigde de wedstrijd in 3-2 voor Utrecht. Ook opvallend: de Domstedelingen wonnen alle 5 van hetzelfde aantal onderlinge ontmoetingen met de Spartanen.

Goals, goals en nog eens goals

Wil je nou op veel goals inzetten, maar toch een beetje op safe spelen door geen winnaar aan te wijzen? Kies dan voor 'Aantal Goals Over 2.5' voor 1.84 keer je inzet bij TOTO. Denk je dat er minimaal 4 keer gescoord wordt? Dan krijg je daar 3.05 keer je inzet voor terug. Bij 5 doelpunten of meer is de quotering 5.75 en bij minimaal 6 goaltjes is die 10.50.

Heb je wel vertrouwen in Utrecht en denk je dat ze hun sterke onderlinge vorm tegen Sparta gaan voortzetten, mét veel goals tijdens de wedstrijd? Kies dan voor 'FC Utrecht en Over 2.5' voor een odd van 2.65. Bij een extra goal gaat de quotering omhoog naar 4.75. Bij winst voor Utrecht en minimaal 5 goals in de wedstrijd krijg je 8.00 keer je inzet terug.

Als laatste: op een goal van (gedeeld) Eredivisietopscorer Anastasios Douvikas staat een odd van 2.45. Ook interessant?

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen