Uit naar RKC: nu móét het voor FC Groningen
i

Pro Shots

Uit naar RKC: nu móét het voor FC Groningen

Martijn Baars • 14:42, 14-04-2023 / Laatste Update: 23:33, 11-12-2023

Het is echt bijna onomkeerbaar voor FC Groningen. Degradatie is heel dichtbij. Letterlijk. De achterstand naar de 'veilige' 16e plek van Excelsior is nu al 7 punten. Dit weekend wacht Groningen een trip naar RKC. Deze móét gewonnen worden, want Excelsior speelt eerder al thuis tegen Go Ahead Eagles en kan het gat dan voor even op 10 punten zetten.

Na Excelsior-GAE en RKC-Groningen zijn er nog maar 5 potjes te spelen. 10 punten achterstand is dan écht te veel voor FC Groningen. Dus móét het nu! Wat gaat het worden in Waalwijk? Vul je voorspellingen in bij Score4!

Concurrentie tegen Ajax, Feyenoord en PSV

Naast RKC-FC Groningen moet je ook de wedstrijden Volendam-PSV, Cambuur-Feyenoord en Ajax-FC Emmen goed voorspellen om kans te maken op die prijzenpot van 5000 euro. Allemaal zware potjes voor de concurrenten van FC Groningen. Niet alleen kan het dus zelf een goede slag slaan; het kan ook de concurrentie zien falen. De druk is dus enorm!

Zo doe je mee

Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+