Voorspel de uitslag bij Ajax-FC Twente en 3 andere potjes en win 5000 euro
i

Pro Shots

Voorspel de uitslag bij Ajax-FC Twente en 3 andere potjes en win 5000 euro

Martijn Baars • 13:02, 12-01-2023 / Laatste Update: 22:20, 08-01-2024

De Eredivisie wordt met de week spannender. Nadat Ajax, Feyenoord én PSV afgelopen weekend punten verspeelden, staan die 3 clubs én AZ en FC Twente binnen 4 punten van elkaar. En dan staat deze speelronde ook nog eens Ajax-FC Twente op het programma. PSV, Feyenoord en AZ spelen lastige uitwedstrijden. Voorspel jij de 4 uitslagen van Ajax-Twente, FC Groningen-Feyenoord, Heerenveen-AZ en Fortuna Sittard-PSV goed? Dan win je bij Score4 maar liefst 5000 euro!

Het wordt echt weer zo'n weekend waarin de boel bovenin de Eredivisie compleet opgeschud kan gaan worden. Bij Ajax loopt het al maanden niet en als de Amsterdammers ook nog eens thuis tegen FC Twente punten laten liggen, dan ruikt de concurrentie meteen bloed. AZ heeft zaterdagavond al bij Heerenveen gespeeld als Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen de lastig te kloppen Twentenaren begint. PSV en Feyenoord komen zondag pas in actie en hopen op de 5e wedstrijd op rij zonder zege van de ploeg van Alfred Schreuder.

Feyenoord en PSV

Feyenoord komt zondag als laatste topploeg in actie uit bij FC Groningen. Vorige week zat Ajax in die positie, maar kon het niet profiteren van puntenverlies van de concurrentie. Kunnen de Rotterdammers dat wel? Of wordt PSV de winnaar van het weekend, uit bij Fortuna Sittard? Durf jij de uitslagen te voorspellen? Dan kun je met dat goede voetbalinzicht zomaar 5000 euro rijker zijn na dit weekend!

Meedoen is gratis!

Let op: voorspel je bij 1 van de 4 wedstrijden een uitslag van 2-2 en wordt het daadwerkelijk 2-2? Dan pak je gegarandeerd 5 euro vrij bij TOTO! Alle 4 de voorspellingen goed? Dan pak je 5000 euro! Meedoen is gratis en geheel risicoloos. Maak dus een accountje aan op Score4, voorspel elke week de 4 wedstrijden en pak die prijzenpot!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+