Winst voor Feyenoord en FC Twente geeft jouw zaterdag een Boost met TOTO
i

Pro Shots

Winst voor Feyenoord en FC Twente geeft jouw zaterdag een Boost met TOTO

Jeroen Rooseboom • 13:48, 04-03-2023 / Laatste Update: 02:08, 08-01-2024

Koploper Feyenoord speelt zaterdagavond in eigen huis tegen het zwalkende FC Groningen. Ook FC Twente speelt thuis, en wel tegen sc Heerenveen. Denk je dat deze ploegen gaan winnen? Lees dan snel verder, want dan is er een mooie TOTO Boost van de Dag voor jou!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Feyenoord lijkt al weken af te stevenen op de 16e landstitel. De Rotterdammers spelen goed en winnen hun wedstrijden met overtuiging. Hoe anders is dat voor FC Groningen. De Trots van het Noorden is niet meer zo trots nu ze op de 17e plaats staan. Al lijkt het de goede kant op te gaan: vorige week werd er eindelijk weer eens gewonnen, met 3-0 van Excelsior.

Twente lijkt na 2 verliespartijen op rij te zijn afgehaakt in de titelrace. Eerst werd er verloren van Go Ahead Eagles en daarna van PSV. De Tukkers hebben dus wat recht te zetten en dat moet gebeuren tegen het wisselvallige Heerenveen.

TOTO Boost van de Dag

Daar hebben ze bij TOTO in ieder geval wel vertrouwen in. De Boost van de Dag is namelijk 'Feyenoord & Twente wint 2-1, 3-1 OF 4-1.' Zet je dit betje? Dan krijg je bij winst 16.00 keer je inzet terug!

Benieuwd naar de andere specials van TOTO? Check ze hier!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen