Zet Heerenveen Feyenoord op kampioenskoers met zege op Ajax?
i

Pro Shots

Zet Heerenveen Feyenoord op kampioenskoers met zege op Ajax?

Martijn Baars • 11:25, 10-03-2023 / Laatste Update: 10:39, 12-12-2023

Heerenveen heeft dit weekend misschien wel de sleutel tot de titel van Feyenoord in handen. Als de Friezen thuis van Ajax winnen en de Rotterdammers winnen in De Kuip 'gewoon even' van FC Volendam, dan is het gat tussen de aartsrivalen 6 punten. Denk jij dat dit scenario uit gaat komen? Vul dan je voorspelling in op Score4 en win met 4 goede voorspellingen de pot van 5000 euro.

Naast Feyenoord-Volendam en Heerenveen-Ajax moet je ook PSV-Cambuur en FC Emmen-Excelsior goed zien te voorspellen voor die prijzenpot. PSV wil absoluut wraak nemen op de schandalige nederlaag die de club leed op bezoek in Leeuwarden. Toen won Cambuur met 3-0. Dat was tot afgelopen weekend (4-1 zege op Go Ahead Eagles) de enige thuiszege die Cambuur boekte. FC Emmen mag niet verliezen van Excelsior. Gebeurt dat wel, dan is de achterstand op de veilige plek 15 al 5 punten en moet de club écht vrezen voor degradatie.

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+