Winnen de Rode Duivels voor het eerst sinds 1954 weer van Duitsland? Dan win jij met de TOTO!

28 maart 2023 | In samenwerking met TOTO

ANP
belgische-fans

Dinsdagavond worden er niet alleen de nodige potjes gespeeld in de kwalificatie voor het EK 2024. Landen die niet in actie hoeven te komen, spelen wat oefenduels en daar zit tenminste 1 zeer interessante bij: namelijk die tussen Duitsland en België! De Rode Duivels hebben 'al een tijdje' niet meer gewonnen van de Duitsers, dus wellicht wordt het mede daarom eens tijd om de odds bij de TOTO te checken!


Duitsland heeft zich als gastland al automatisch geplaatst voor het EK 2024, terwijl België niet in actie hoeft te komen. De nummers 4 en 14 van de wereld ballen dinsdag dan maar tegen elkaar. En de Belgen zullen ongetwijfeld weer eens willen winnen, want daar wachten ze al sinds 1954 op! Sindsdien verloor het land 15 keer van Duitsland en speelde het slechts 1 keer gelijk. Tijd voor revanche?

Lees ook: Duitsland mist 2-tal tegen België in oefenduel

Odds
De quotering voor een winstpartij van de Belgen staat op 4,25, tegen een quotering van 1,82 voor Duitsland. Een gelijkspel staat op 3,75 genoteerd. Denk je dat Duitsland wint en Niclas Füllkrug sowieso scoort? Dan levert je dat je inzet x3,25 op. Als Romelu Lukaku scoort bij een winnend België, krijg je je inzet x,750 uitgekeerd. Waar wacht je nog op? Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+