Hake tekent 2 jaar bij in Enschede
i

Pro Shots

Hake tekent 2 jaar bij in Enschede

admin • 21:26, 18-12-2016 / Laatste Update: 12:09, 15-01-2024

René Hake gaat zijn contract bij FC Twente met 2 seizoenen verlengen. De traint blijft daardoor tot de zomer van 2019 in Enschede. Dat is zondagavond bekend geworden.

De 45-jarige Hake is sinds september 2015 de hoofdtrainer van FC Twente. In dat jaar keerde Hake terug bij de Enschedese club waar hij eerder onder andere werkzaam was als hoofd jeugdopleiding en trainer van FC Twente onder 19. In de zomer van 2012 stapte Hake over naar PEC Zwolle waar hij 3 seizoenen assistent-trainer was.

Vertrouwen

Hake is blij met FC Twente. "Het is mooi dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt en om de waardering te krijgen. Ik heb het vanaf mijn eerste dag dat ik terugkeerde bij FC Twente naar mijn zin bij de club en werk prettig samen met de mensen om mij heen. Ik kijk er naar uit om de komende tijd met zijn allen de uitdagingen die nog voor ons liggen aan te gaan."

"Op sportief vlak hebben we ons in de eerste seizoenshelft in een groot deel van de wedstrijden goed laten zien en dat zorgt voor vertrouwen, maar ook voldoening voor de manier waarop wij als staf met de spelers werken," aldus Hake.

Goed voor de club

Ook FC Twente is blij met Hake die het prima doet in Enschede. "Zijn samenwerking met spelers en staf geven het vertrouwen dat we met hem verder kunnen werken aan de sportieve opbouw van de club," zei Jan van Halst, commercieel- en technisch-directeur bij FC Twente.

7e

Twente doet het dit seizoen ook best prima. Het gaat de winterstop in als nummer 7 en kan in de 2e seizoenshelft ook nog eens meedoen om de Europese tickets.