'Inter troeft Milan af in strijd om Kondogbia'
i

ANP

'Inter troeft Milan af in strijd om Kondogbia'

Harry Nijland • 13:59, 21-06-2015 / Laatste Update: 08:27, 13-12-2023

Geoffrey Kondogbia is op weg naar Internazionale en dat is een enorme domper voor AC Milan. Zij dachten namelijk een akkoord te hebben met de 22-jarige Fransman en diens club AS Monaco. Internazionale bood echter op het laatste moment toch meer geld, waardoor Milan nu met lege handen overblijft.

"Zaterdagmiddag half twee hadden we een deal met Monaco", zegt Adriano Galliani, vicevoorzitter van AC Milan. "We zouden veertig miljoen euro betalen, verspreid in twee betalingen: twintig miljoen en twintig miljoen."

'Andere club bood meer'

"Nadat we het papierwerk hadden uitgewisseld, veranderde Kondogbia opeens van mening, nadat een andere club hem meer geld bood", baalt Galliani. Die andere club is Inter, weet La Gazzetta dello Sport.

Internazionale betaalt naar verluidt ook veertig miljoen voor Kondogbia, maar biedt de Fransman een hoger salaris. Met 4,5 miljoen euro per seizoen, exclusief bonussen, wordt hij direct een van de grootverdieners binnen de club. Hij gaat waarschijnlijk een contract voor vijf seizoenen tekenen.