Lex Immers heeft een nieuwe club gevonden: herenigd met trainer Maurice Steijn
i

BSR Agency

Lex Immers heeft een nieuwe club gevonden: herenigd met trainer Maurice Steijn

Martijn Baars • 13:40, 31-08-2020 / Laatste Update: 23:47, 04-01-2024

NAC zet de titelambities in de KKD kracht bij met het aantrekken van Lex Immers. De 34-jarige speler heeft maandag een contract voor 2 jaar getekend en wordt 1 van de steunpilaren in het elftal van trainer Maurice Steijn.

De transfer van Immers is bijzonder snel rond gekomen. Donderdag werd bekend dat het contract van de aanvallende middenvelder, die ook als centrumspits prima kan werken, werd ontbonden door ADO Den Haag. 

Maurice Steijn

Een telefoontje van Steijn, de 2 kennen elkaar al jaren, en een goed en lang gesprek met diezelfde Steijn en algemeen directeur Mattijs Manders verder, besloot Immers om voor NAC te kiezen. Daarmee laat Immers financieel interessantere aanbiedingen uit binnen- en buitenland lopen. 

Hoop wedstrijden

De 34-jarige Hagenaar is daarmee toe aan zijn 5e club. Eerder kwam hij uitgesmeerd over 2 periodes voor ADO Den Haag, Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge uit. Met ADO promoveerde hij in zijn 1e profseizoen (2007/2008) via de nacompetitie naar de Eredivisie, 19 jaar was hij destijds en goed voor 31 wedstrijden. 3 jaar later gidste Sexy Lexie, Immers bijnaam, ADO naar Europees voetbal.

Meteen debuut

De laatste aanwinst van NAC, die nog wel gekeurd moet worden, traint maandagmiddag direct mee en zal zondag in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport zijn debuut maken.