PSV en Doan persoonlijk akkoord: Japanner kan al spelen tegen RKC
i

ANP

PSV en Doan persoonlijk akkoord: Japanner kan al spelen tegen RKC

admin • 09:56, 30-08-2019 / Laatste Update: 09:47, 08-01-2024

Het heeft er nu echt alle schijn van dat Ritsu Doan naar PSV vertrekt. De Japanse smaakmaker van FC Groningen is persoonlijk akkoord met de Eindhovenaren. Waarschijnlijk wordt hij snel gepresenteerd en kan hij al op hele korte termijn aan de bak.

PSV gaat ervan uit dat Doan zondag speelgerechtigd is tijdens RKC-PSV op 1 september. Met de Japanner is inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt en zijn presentatie volgt snel. Met deze transfer lijken er geen grote namen meer naar Eindhoven te komen. Het afronden van de komst van Doan was nog topprioriteit voor PSV, dat de afgelopen weken door veel blessureleed van weinig spelers gebruik kon maken.

Eerder maakte het Eindhovens Dagblad al bekend dat Doan naar PSV komt. Volgens hen is alles al rond en bedraagt de transfersom zo'n 7,5 miljoen euro. Meer daarover lees je hier.

Sainsbury

PSV nam donderdag definitief afscheid van Australiër Trent Sainsbury (27), die voor twee seizoenen tekende bij Maccabi Haifa. Hij speelde slechts 10 duels en mocht dus op zoek naar een andere club. Voor Derrick Luckassen is PSV ook nog op zoek naar een nieuwe werkgever. Door de grote concurrentie heeft hij geen basisplek meer.