Adegbuyi hoekt Poolse tegenstander neer met harde klap op de lever (video)

8 december 2018

ANP

De Roemeense Benjamin Adegbuyi (op de foto rechts) is een sterke toernooivechter en bewees zijn status in de eerste partij van de avond tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek. Met harde klappen op de lever van de Pool trok de Roemeen de wedstrijd naar zich toe.


Vanaf de eerste bel begon Adegbuyi sterk aan het gevecht. Met harde trappen sloopte hij het been van zijn Poolse tegenstander. In de tweede ronde ging Wrzosek naar de grond nadat hij een keiharde klap op zijn lever moest incasseren. De Pool moest even op adem komen, maar vocht de ronde nog wel uit.

Poolse lever heeft het zwaar
Ook in de derde ronde deelde Adegbuyi een harde linkse hoek uit op de lever van Wrzosek. De Roemeen die deze vechtavond als grote favoriet om de finale te halen begint, kwam de rest van de partij niet meer in de problemen en gaat door naar de halve finale.

Wrzosek ging dus 2 keer tegen de grond, maar stond aan het einde van de 3e ronde nog wel knap op zijn benen. Maar over de uitslag bestond geen twijfel bij de jury. Adegbuyi domineerde de partij en komt als winnaar uit de strijd.