🎥😣 | Check hier de arrestatie-video van de bezopen MMA-vechter Jon Jones

28 maart 2020

De Amerikaanse politie heeft een video vrijgegeven waarop te zien is hoe MMA-vechter Jon Jones werd gearresteerd. De 32-jarige Jones liep afgelopen week opnieuw tegen de lamp nadat hij onder invloed achter het stuur zat.


Ook werd hij gepakt omdat hij een vuurwapen bij zich had. Dit alles gebeurde in Albuquerque in de staat New Mexico. De lokale politie heeft de video van de arrestatie nu vrijgegeven. Daarop is te zien hoe Jones aangehouden werd, wat brabbelde en nauwelijks in een rechte lijn kon lopen.

Slap gelul
Bovendien werd het gesprek tussen Jones en de agenten goed opgevangen. De vechter vertelde hen dat hij zich niet alles van de avond kon herinneren, maar dat dit niet door de drank maar door zijn ADHD kwam. Tegen MMA Junkie verklaarde Jones later alsnog dat hij wodka op had.

Jones viel op vanwege zijn geslinger. Ook in de staat New Mexico moeten de mensen thuisblijven vanwege de corona-pandemie. Jones lapte dat aan zijn laars en wilde wat rondjes rijden. "Ik wilde aardig zijn voor de daklozen", hoor je Jones zeggen. "Dit is mijn 1e ritje in 2 weken. Ik wilde met de daklozen praten en hen als mensen behandelen." Hij moet op 8 april voor de rechter verschijnen. In 2012 ging Jones ook al in de fout.