Mayweather lijkt rematch te willen, McGregor reageert: ‘Ik win, zeker weten’

19 januari 2020

ANP

Floyd Mayweather heeft op Instagram gehit op een rematch tegen Conor McGregor. De Amerikaan zag hoe de Ier zondagaochtend Donald Cerrone binnen 40 seconden TKO sloeg. Na afloop zei McGregor al dat een rematch met Mayweather er ooit zal komen.


Het publiek in Las Vegas ging uit zijn dak voor McGregor en wil natuurlijk meer. Dat weet ook Floyd Mayweather. De beste betaalde atleet ter wereld, met een geschat fortuin van 915 miljoen dollar, stuurde net na de zege van McGregor een opvallende Instragram-post de wereld in.

Rematch
‘Mayweather-McGregor 2, 2020‘, postte Mayweather. Een grapje? Of krijgen we dit jaar nog een rematch? Dat is de vraag, maar McGregor staat wel open voor een nieuw duel tegen de ‘Money Man’. “De vorige keer dat Floyd en ik tegen elkaar vochten, deed ik het erg goed”, grijnsde hij. “Ik ben er zeker van dat ik zou winnen als er een rematch komt. We zullen zien wat er gebeurt. Ik weet wel dat Floyd nog niet definitief met bokspensioen is. Er zijn nog altijd gesprekken. Die rematch zal er ooit komen.”

The Money Fight
Nadat ze elkaar maandenlang uitdaagden via (sociale) media kwam er in augustus 2017 al een gevecht tussen de 2: The Money Fight - Mayweather streek zo’n 275 miljoen dollar op, McGregor 85 miljoen. Mayweather won dat gevecht in de 10e ronde na een technische knock-out. Krijgt McGregor zijn kans op revanche?