MMA-vechter Jared Gordon pakt man aan die hem met honkbalknuppel aanvalt (video's)

Trevor Wagener • 17:03, 24-08-2019 / Laatste Update: 16:54, 07-01-2024

MMA-vechter Jared Gordon zette een man vrijdagavond even hard op zijn plaats. Een kerel wilde hem en zijn familie aanvallen met een honkbalknuppel, maar had dat beter niet kunnen doen. Samen met een familielid pakte Gordon de man aan en wurgde hij hem zelfs even een paar seconden KO.

De man kon niet waarderen dat Gordon's entourage hem vanwege zijn rijgedrag aan het filmen was. Daarop besloot de man 'verhaal te gaan halen', gewapend met een knuppel dus. Een slecht idee, bleek later.

Achterlijke

Op Twitter liet Gordon zich uit over het incident en plaatste hij 2 filmpjes. "Ik had een leuke avond met mijn ouders, nicht en haar man in Chicago. Ik nam een video van de bumpersticker van deze man (waar op stond dat hij van crackhoeren hield). Ik zag deze toen we terugliepen naar het hotel. Hij keurde het niet goed en haalt een honkbalknuppel uit zijn kofferbak. Zie de volgende video voor de rest." Lekker aangepakt, Jared!

Had an awesome night with my parents, my cousin and her husband this evening in Chicago. I took this video of this guys bumper sticker I saw as we were walking back to the hotel, he didn’t approve and pulls a bat out of his trunk... see next video for the rest pic.twitter.com/2xq6RLdgLy

— Jared Gordon (@JFlashGordonMMA) August 24, 2019