Barcelona moet genoegen nemen met punt tegen Eibar door slippertjes Cillessen (video's)

Brian Vesseur • 20:20, 19-05-2019 / Laatste Update: 19:28, 12-12-2023

De allerlaatste wedstrijd van dit La Liga-seizoen zit erop. Kampioen FC Barcelona nam het op tegen Eibar: 2-2. Jasper Cillessen stond onder de lat, omdat het kampioenschap voor Barça al binnen was. De Nederlandse doelman zag er bij beide doelpunten niet lekker uit...

Marc Cucurella schoot Eibar na 20 minuten op voorsprong. Cillessen leek de bal prima te redden, maar toch schoot hij onder 'm door: 1-0. Lionel Messi - natuurlijk - draaide de score om met 2 doelpunten in 2 minuten. In de 31e en 32e minuut was hij trefzeker: 1-2.

Daarna was het weer Cillessen die een (negatieve) hoofdrol pakte. Hij wilde een bal wegkoppen, maar vervolgens kon Pablo de Blasis van afstand raak poeieren: 2-2. Dat gebeurde op slag van rust. Na de thee werd er niet meer gescoord.

In de bovenste video zie je de 2 doelpunten van Messi.