🎥 | PSG doet het onmogelijke: 2 goals in blessuretijd nekken Atalanta

AFP

Martijn Baars • 00:58, 13-08-2020 / Laatste Update: 05:46, 08-01-2024

Het is ongelooflijk maar waar: PSG staat in de halve finale van de Champions League. De Franse ploeg met de miljoenen op de bank, stond in de 89e minuut nog 1-0 achter tegen Atalanta. Maar daarna draaide de wedstrijd ineens helemaal om.

Atalanta was PSG flink de baas in Portugal en kwam via Mario Pasalic op een verdiende 1-0 voorsprong. Mede dankzij enorme missers van Neymar bleef het daar bij en leek het zelfs de eindstand te worden.

Frommelgoal

Met de inbreng van Kylian Mbappé een half uur voor tijd moest PSG het zien te redden. Dat lukte pas in de absolute slotfase, toen Marquinhos een frommelgoal binnen frommelde en de Fransen op 1-1 zetten.

Winnende goal

Iedereen leek te wachten op de verlenging, maar PSG niet. Uit de eerstvolgende aanval van de Parijse club was het meteen weer raak. Maxim Choupo-Moting gleed de bal binnen voor de 2-1 en daarmee was het gedaan.

Leipzig of Atletico

PSG mag zich melden in de halve finale van de Champions League. Daarin treft de ploeg van trainer Thomas Tüchel de winnaar van de wedstrijd tussen Atletico Madrid en RB Leipzig.