Gemert wint ruim van TOP

22:01, 05-10-2014 / Laatste Update: 11:20, 13-12-2023

GEMERT - Tegen TOP speelde Gemert een uitstekende wedstrijd. Grote man aan de zijde van Gemert was spits Thijs van Pol. Hij gaf een assist en scoorde zelf twee keer in het 4-1 gewonnen duel.

In de eerste twintig minuten speelde Gemert nog wat onrustig, maar daarna trok de ploeg het initiatief naar zich toe. Uit een voorzet van Bart van Berlo kopte Van Pol de 1-0 binnen. Hierna kreeg de spits nog een aantal kansen, maar het duurde tot net voor rust voordat de 2-0 viel. Vincent Buijssen zette een actie op, speelde de bal in op Van Pol, die hakte op zijn beurt de bal terug naar de linksbuiten waarna Buijssen de bal in de kruising krulde. In de tweede helft was Gemert duidelijk beter. Van Pol en Buijssen scoorden nog. Tussendoor maakte Serkan Ordu een tegendoelpunt.