Roda geeft 2-0 voorsprong weg in Limburgse derby

BSR Agency

admin • 19:51, 24-03-2019 / Laatste Update: 12:07, 05-01-2024

Roda JC en MVV hebben allebei een puntje overgehouden aan hun Limburgse derby. In Kerkrade werd het 2-2. Voor voor de thuisploeg zal het flink balen zijn. Roda stond tot een kwartier voor tijd nog met 2-0 voor. Niet het debuut waar interim-trainer Eric van der Luer op gehoopt had!

Alle treffers vielen in de tweede helft. De Belg Livio Milts schoot in de 53e minuut binnen op aangeven van Mart Remans. Diezelfde Remans was dertien minuten later de afmaker. In de 78e minuut maakte Anthony van den Hurk het weer spannend.

De nummer 9 van MVV had later weer kunnen scoren, maar schoot hoog over. De gelijkmaker kwam er alsnog. De Belg Jordy Croux was het eindstation van een MVV-aanval. Het had zelfs 2-3 kunnen worden maar Van den Hurk en Asumah Abubakar misten grote kansen.