Bayern redt in 96e minuut een punt tegen Hertha (video)

admin • 18:31, 18-02-2017 / Laatste Update: 16:13, 12-12-2023

Duitsland's koploper Bayern verspeelt niet vaak punten en zijn hard op weg om weer een Bundesliga-titel aan het palmares toe te voegen. Toch kregen de mannen uit München het zaterdag niet voor elkaar te winnen van Hertha BSC, de nummer 6 van de competitie. Robert Lewandowski redde een punt in de 96e (!) minuut van de wedstrijd.

Arsenal nog van de mat gespeeld

Woensdag speelden de voetballers van Pep Guardiola nog de sterren van de hemel tegen Arsenal, normaal gesproken een sterkere tegenstander dan het Berlijnse Hertha. Het werd een ware walk-over: 5-1. Dat goede spel wist Bayern zaterdag niet voort te zetten.

Arjen Robben

In de 21e minuut scoorde Ibisevic namens de thuisploeg op aangeven van linksback Marvin Plattenhardt. Arjen Robben, die de hele wedstrijd meedeed, beet zich samen met z'n teamgenoten meer dan 90 minuten lang stuk op de defensie van Hertha.