Bizarre eerste helft voor Peter Bosz: zijn Leverkusen staat met 6-1 (!) voor tegen Frankfurt

AFP

Martijn Baars • 20:48, 05-05-2019 / Laatste Update: 22:26, 05-01-2024

Iedereen die zondagavond op de tribune zit bij Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt, krijgt zonder meer waar voor zijn geld. De ploeg van Peter Bosz, nog altijd jagend op Champions League-voetbal, kreeg het voor elkaar om nog voor rust 6 keer te scoren!

Via Kai Havertz en Julian Brandt stond het 2-0, waarna Jonathan Tah nog in eigen goal scoorde. Daarmee (2-1) leek het nog spannend te worden, maar liep Leverkusen dik uit.

Brandt, Aranguiz, Alario en een eigen goal van Hinteregger (Frankfurt) liep de score in de eerste 45 minuten op tot liefst 6-1. Waarom Leverkusen zo pompt? Plek 4 (waar Frankfurt staat) is bij de 6-1 nog maar 4 DOELPUNTEN ver weg. Dus als Bosz aan het doelsaldo werkt, is het over 2 wedstrijden misschien wel zeker van de groepsfase van de Champions League!